minlangtan

Direktlänk till inlägg 18 september 2012

En vecka kvar

Av minlangtan - 18 september 2012 13:24

Nedräkning pågår.

Om en vecka är det start av utredningen till varför det inte blir några barn.

det är så kluvna känslor kring detta med utredningen.

Jag längtar som ett barn för att sekunden efter gripas av sorg över att det behövs medicinsk hjälp för att få tillbaka meningen med livet.


Jag känner mig helt trygg i att vi gör denna utredning i offentlig vård. Här behöver jag inte knussla om att vissa prover blir dyrare. Jag är så otroligt positivt överraskad av den offentliga vården på KK här, så jag känner mig trygg i vår plan. När överläkaren dessutom sa att det "är dags att utreda" varför det inte blir några barn, så känns det som att de är villiga att hjälpa oss.

3 missfall finns dokumenterade hos dom.

1 eller 2 saknar dokumentation.

Ni ser, jag har slutat räkna.


Och till någonting helt annat: Vilka otroligt fina kommentarer som trillat in, det ger mig kraft och styrka att skriva det jag vill ha ur mig, om hur det är att leva och kämpa efter barn när man lever i en barnfamilj.

Det är så många känslor, men det är också många tabubelagda känslor.

Det är känlsor kring att orka vara den vuxna som behövs men att inom sig skrika ut all den vrede kring att inte ha kontrollen över sitt egna liv.

Det är känslor kring att älska sin sambo högt och lågt, men inte nå fram kring som för honom är känsligt, hans barn. Den känslan skapar frågor kring framtid och tvivel kring här & nu.

Tack för era kommentarer...

 
 
Evl

Evl

19 september 2012 22:17

Så skönt att det är en vecka kvar (jag ska inte skriva "bara" för jag vet att det antagligen känns som ett år) Det är en sorg att man ska behöva hjälp men det är samtidigt en fin process. Längtar med er.
Kramar!

http://Ettvanligtliv.bloggplatsen.se

 
Filippa

Filippa

22 september 2012 22:39

Jag hoppas av hela mitt hjärta att det inom en mycket snar framtid är er tur att få bli tre! Jag kan inte förstå Hur stark du måste vara som klarar av denna smärta gång på gång. Jag sörjer varje gång jag läser om dina fruktansvärda upplevelser. Du delar med dig av de värsta upplevelserna och det mest intima. Din blogg väcker starka känslor och jag hoppas att du aldrig slutar att skriva.

Vill så gärna dela din glädje på samma sätt som jag så många gånger det senaste året delat din sorg!
Du kommer bara närmare och närmare din mini, det tror jag att du känner också! Lycka till med allt

http://Min-lilla-Siri.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Emma

22 september 2012 22:44

Jag förstår att du ser fram emot att äntligen få svar på vad som kan vara fel. Jag fick göra en utredning efter mina missfall och man hittade inga avvikelser, men fick Trombyl och Progesteron utskrivet till denna graviditet och än så länge så ser det okej ut *peppar peppar*... Det är fortfarande tidigt och jag vågar inte glädjas riktigt än och tiden går ju sååå sakta. Däremot så går jag just nu på UL varje vecka och på ett sätt så känns det tryggt, men jag är alltid livrädd innan då det är just på UL man upptäckt mina missfall.
Ta hand om dig!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av minlangtan - 17 mars 2019 20:50

En spontan graviditet, en lycka, en till pusselbit, en komplett familj med två små barn. Älskade lillebror med den mest stolta lilla storasyster som finns... Livet, du gav mig detta. Tack! ...

Av minlangtan - 15 juni 2017 10:27

Så var hon här, vår älskade dotter. Vi lämnades att mysa som det står i journalen. Jag fick sys 4 ytliga stygn och häpnar fortfarande att det bara blev den skadan. Ingen läkare behövde vara inblandad i vår förlossning, och det var en stor seger för m...

Av minlangtan - 13 juni 2017 16:57

Vi befinner oss nu alltså på sal 4 på förlossningen - och vi ska äntligen bli föräldrar. Det är 48 timmar sedan vi kom in för igångsättning. Timmarna jag slumrat till kan räknas på ena handen, jag är trött, lycklig men också trygg. Klockan är strax...

Av minlangtan - 12 juni 2017 07:13

Efter lunch på måndagen fick jag min första dos Cytotec. Man kunde få 8 doser/dygn och varje dos övervakades av en CTG-mätning och man fick en dos varannan timme. Däremellan var vi fria att göra vad vi ville. Eftersom dosen startades på eftermiddagen...

Av minlangtan - 11 juni 2017 04:16

I vecka 41+1 hade jag en tid för igångsättning då hon inte visade några som helst tecken på att vilja komma ut själv och i vårt landsting är det 41+0 som gäller för IVF-bebisar. Vi var riktigt redo och väskorna stod nere i bilen och väntade medan vi ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards