minlangtan

Direktlänk till inlägg 3 november 2012

Jag säger det igen, jag drar till mig otroligt otrevliga kommentarer...

Av minlangtan - 3 november 2012 16:44

... och alla är anonyma och fruktansvärt otrevliga. Måste man alltid såra?
Det är fan i mig inte lätt att leva i en sådan familjesituation men jag försöker varje morgon att göra det bästa - jag försöker verkligen. Det är inte lätt.
Det är när jag får sådana kommentarer som jag fick på senaste inlägget som jag tvekar på mänskligheten. Om vi vuxna ska få barnen att sluta mobbas och vara jäkliga, då måste vi börja med oss själva. Varför måste man alltid slå ner på andra och vara lite extra jävliga?
Fy faan. Och det förekommer alltid när jag skriver om mina känslor kring den store sonen. Jag må vara en hemsk människa som inte kan ha känslor för någon som slår mig, själ från mig, förstört min bil mm. Ett barn som blivit placerad av sociala myndigheter. Ett barn som jag sedan länge sett behöva sin pappa, men då fått onda ögat av mamman. Nu när mamman inte orkar, då passar det att lämpa honom här. Om han hamnat här innan alla utredningar och anmälningar, då tror jag situationen varit en annan.
Nu blev det inte så och jag är hemskt ledsen att jag inte kan vara en bättre människa än att tycka att det är hemskt att jag inte känner mer för honom än så här.
Så A, kom igen, trampa lite till, jag ligger redan...

 
 
Tonci

Tonci

3 november 2012 17:29

Stackars du! Försök att strunta i såna otrevliga kommentarer, fast jag vet att det inte är lätt.
Jag läste ditt förra inlägg och jag tänkte, fy fan, vad jobbig situation du är i.
Jag har inte barn som är tonåring så jag vet egentligen inte hur det är och jag vet knappt något om er, men jag kände när jag läste dina ord att sonen behöver mycket tydliga gränser. Det känns att han "skriker" efter de här gränserna med sitt beteende. Jag håller med C som skrev en kommentar till inlägget, att du får stå för dig i ditt eget hem, men egentligen pappan som skulle visa tydligt till sonen var gränserna går hos er.
Jag beundrar dig att du orkar ändå så väl, du är i en mycket svår situation. Men ge inte upp och jag tycker du inte behöver acceptera allt.
Kramar

http://livetmedvarlilleskatt.blogspot.com

 
Ingen bild

Emma

4 november 2012 09:42

Fina fina du, jag förstår att du blir sårad. Det finns många där ute på nätet som bara vill såra och det här var var en typisk sådan kommentar för om man nu skulle tycka att du överreagerar och är lite bitter så kan man man formulera det på ett mycket vänligare sätt än vad A gjorde.
Du har all rätt och känna som du gör, ta ingen skit! <3

 
Evl

Evl

4 november 2012 19:14

Ja det är helt otroligt vilka idioter som kommenterar hos dig hela tiden! Undrar lite om det är samma person som lämnar alla kommentarer under olika namn... Förstår att du blir sårad. Den där personen har ju verkligen problem. Försök att inte ta åt dig. Du är underbar och dina känslor är helt normala.
Kramar!

http://Ettvanligtliv.bloggpatsen.se

 
Catarina

Catarina

4 november 2012 22:11

Jag blir så ledsen över såna kommentarer jag med, har fått ett antal och det jag gör är att ignorerar dom, jag publicerar dom inte längre eftersom jag tror det är samma person som njuter av det. Om jag inte ger det någon uppmärksamhet så blir det tråkigt, Så tänker jag :)
Sen har jag fått en riktigt elak men där spärrade jag ip adressen. Den var nästan hotfull. Säkert inget farligt utan bara nån som hade tråkigt och bara gick in på olika bloggar och gjorde så på skoj men jag tyckte det var obehagligt och glad åt att man kan spärra.

Jag hoppas att du fick lite tips hur du kan göra, jag hoppas också att din situation blir mycket bättre snart!
Kram Catarina

http://keckla.bloggplatsen.se

 
A

A

5 november 2012 21:48

Helt ofattbart är det att människor lider av en sån stor brist av någon som helst slags sympati. Man måste väl på något litet vis begripa att man sårar oerhört och riktigt djupt när man hackar på någon som redan är öppet sårbar?!

Jag VET att du har rätt till det du känner. Du är inte mer än människa och jag blir riktigt upprörd av att du ska behöva stå ut med spydiga kommentarer i din ventilationskälla. Nä.. Allvarligt. Det är små skithögar som gömmer sig bakom datorn!!

Ta hand om dig och låt dig känna som du gör. Dessa kommentarer ska du kasta direkt i papperskorgen, där dem hör hemma!

Stor kram.

http://www.hjartatbloder.bloggplatsen.se

 
PiOmiO

PiOmiO

6 november 2012 15:40

Bara att bortse från såna omogna kommentarer.

http://www.piomio.blogg.se

 
Ingen bild

Annette

7 november 2012 10:06

Hej!

Har skrivit till dig förrut och det inlägget blev kanske inte så positivt bemött (av alla) fast du förstod hur jag hade tänkt. Jag måste säga det igen, jag tycker ni ska bli särbos. För så länge pappan inte tar det ansvar han måste ta så är det du som mår dåligt. Det är ditt hem och som du skriver dina pengar som föder stora sonen, och att då dessutom ha en partner som man retar sig på hela tiden (även om kärleken finns) blir ohållbart. Kan ni inte prova att bli särbo ett tag? För att se vad som händer när du inte finns i närheten, om han sätter ner foten mot sonen då? Om ni blir särbos kan ni träffas i lugn och ro "hemma hos dig". Jag tror inte att det är bra för dig med all denna negativa stress när du försöker bli gravid. Jag har ju följt din blogg länge (även om jag inte kommenterar jämnt) och det verkar ju inte bli någon bättring på hemmaplan så varför inte prova något nytt?
Jag vet att det kommer att finnas läsare som tycker att det jag skriver är elakt emn det är absolut inte menat så. Om det inte finns några personer runt dig som har föreslagit att du ska bryta dig loss ur detta destruktiva förhållande aå tycker jag nog inte att de är riktiga ärliga. Tänk på dig själv nu i första hand. Det finns bara en som du och ibland måste man ta steg som gör väldigt ont.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av minlangtan - 17 mars 2019 20:50

En spontan graviditet, en lycka, en till pusselbit, en komplett familj med två små barn. Älskade lillebror med den mest stolta lilla storasyster som finns... Livet, du gav mig detta. Tack! ...

Av minlangtan - 15 juni 2017 10:27

Så var hon här, vår älskade dotter. Vi lämnades att mysa som det står i journalen. Jag fick sys 4 ytliga stygn och häpnar fortfarande att det bara blev den skadan. Ingen läkare behövde vara inblandad i vår förlossning, och det var en stor seger för m...

Av minlangtan - 13 juni 2017 16:57

Vi befinner oss nu alltså på sal 4 på förlossningen - och vi ska äntligen bli föräldrar. Det är 48 timmar sedan vi kom in för igångsättning. Timmarna jag slumrat till kan räknas på ena handen, jag är trött, lycklig men också trygg. Klockan är strax...

Av minlangtan - 12 juni 2017 07:13

Efter lunch på måndagen fick jag min första dos Cytotec. Man kunde få 8 doser/dygn och varje dos övervakades av en CTG-mätning och man fick en dos varannan timme. Däremellan var vi fria att göra vad vi ville. Eftersom dosen startades på eftermiddagen...

Av minlangtan - 11 juni 2017 04:16

I vecka 41+1 hade jag en tid för igångsättning då hon inte visade några som helst tecken på att vilja komma ut själv och i vårt landsting är det 41+0 som gäller för IVF-bebisar. Vi var riktigt redo och väskorna stod nere i bilen och väntade medan vi ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards