minlangtan

Alla inlägg under september 2013

Av minlangtan - 5 september 2013 18:41

... som söker bostad själv, 31 år gammal. Så känns det, det måste ju vara något fel på mig som inte har någon familj. Självkänslan är inte på topp om man säger så. Jag har aldrig känt mig så vacker som nu, 22 kg lättare och starkare än någonsin. Och ändå - så lämnad, så ratad.

Jag är chockad, detta kom från ingenstans. Inga uppslitande bråk eller en process man kommer fram till tillsammans, bara ett svek. Han stack, han drog. Idag kom det dessutom fram att det finns en annan kvinna med i bilden. En kvinna som lättat upp hans sinne medan jag drömt om en framtid. Han har nekat, ljugit till dess att han inte kunde förklara sig själv längre.

Pratade med Bonus mamma idag. Jag hade köpt nya kläder och skor till Bonus som ju gör sig bättre hos henne än hos mig. Första och ända kontakten vi två haft på nära 5 år. Att ta avsked från Bonus kommer att bli vidrigt, han har ju en sån stor plats i mitt hjärta...

Av minlangtan - 3 september 2013 22:13

Han kom hem, till huset jag bor i, huset som var våra drömmars hus. Han knackade på, som om han vore gäst. Jag kramade om honom, stack in handen under t-shirten och kände ryggen, den rygg jag känt så många gånger. Den kropp jag älskat och älskat med.
Jag borrade in mina naglar i hans hud, kramade allt hårdare och grät som så många gånger idag.
Gå inte, snälla gå inte, stanna hos mig, gå inte.

Han tog sina sockar som han kom för att hämta, sa åt mig att rycka upp mig och lämnade mig med orden att detta inte är hela världen.
Just de orden skar igenom mitt hjärta som redan lider av fysisk smärta.
För mig var dessa 5 år exakt hela världen, det här var mitt allt. Det här varken är eller var någonting jag tänker skaka av mig och stoppa under mattan.
Han gick... och kvar är jag med den vidriga smärtan som han jag älskat orsakat...

Av minlangtan - 3 september 2013 13:02

Jag har inte bara förlorat min livskamrat, jag har förlorat mina drömmar och framtidsplaner.

Han har redan lämnat mig, stuckit från allt och har fullt upp med att få ihop sitt liv.

Jag kan inte bära honom och hans problem längre.

Men Bonus, jag saknar honom. Han som var min sambo vill att vi ska ha fortsatt kontakt Bonus och jag.

Innerst inne vet jag att det vore det bästa för honom, men jag kan inte.

En av anledningarna till det är att det bistra sanningen till att vårt liv inte längre blev tillsammans beror på barn. Mina barndrömmar och hans dysfunktionella familjerester.


Jag tänker tillbaka på alla hårda ord som jag fått från min omgivning, ord om att detta inte är okej - att bara acceptera hans familjepaket utan att ställa krav på förändring. På cirkeln för bonusföräldrar, från min samtalskontakt och av andra sakkunniga. Det kanske blir så bra det kan bli det här ändå.

Men nu gör det bara ont.

Jag har förlorat min livskamrat.

Är det så här misshandlade kvinnor känner också? Att de innerst inne vet att det blir rätt, att jag repar mig och kommer starkare ur det, med alla möjligheter till ett gott liv.

Men nu gör det faktiskt bara ont. Saknaden, ensamheten...

Att bara sticka, så gör man inte...


Av minlangtan - 2 september 2013 17:30

Så slutade denna blogg, vi gick skilda vägar och min barnlängtan tog oanade höjder. Allt praktiskt gör mig ledsen och totalt urpumpad. Att ens ta ordet separation i sin mun är fruktansvärt jobbigt. Han ber mig gå vidare och bli lycklig, då jag är värd mer än det han kan ge. Livets bekymmer vill han inte dela med mig. Han som jag älskade som mest...

Nu är allt bara kaos.
Budar på ett hus och söker bostad i stan, och jag kan inte sluta att läsa era bloggar, men att jag en dag ska stå där med ett plus på stickan känns helt otänkbart. Den biologiska klockan tickar högre än någonsin och ensamheten äter upp mig bitvis. Man ska aldrig stanna i en relation för att leka lycklig familj, och kanske har han rätt - jag är värd så mycket mer.

Jag hoppas att ni läsare vill följa med på nya äventyr - mitt nya liv, för livet slutar inte här, det tar bara en omväg.
Håll koll här så lovar jag att bjuda in er på fortsättningen i mitt liv...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5 6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards