minlangtan

Direktlänk till inlägg 25 december 2016

Vad är så otroligt provocerande i min blogg?

Av minlangtan - 25 december 2016 17:50

Är det någon som kan förklara det för mig, för i min värld så kan jag inte se vad jag gjort för att förtjäna sådana elaka kommentarer som dräller in nu.
Vad har jag gjort annorlunda än alla andra som bloggar om sin IVF-kamp, gjort KUB, NIPT, varit oroliga och nervösa för RUL?
Jag kan inte förstå varför jag ska få dessa sårande kommentarer?

 
 
Ingen bild

Karin

25 december 2016 19:07

Obegripligt elak kommentar! Någon har bestämt sig för att missförstå oavsett vad. Otroligt trist, ignorant och förfärligt! Jag läser din blogg för du skriver så fint och innerligt, och jag känner med dig (er!). Så skit så gott det går i såna kommentarer - ingen skulle säga nåt sånt i verkligheten så att vräka ur sig det på internet är inte verklighet.

Möter jag dig på Sundsvalls gator får du en stor kram av mig! ;-)

 
Ingen bild

Monica

25 december 2016 19:38

Hej!

Jag har inte någon förklaring på varför människor känner sig provocerade. Jag har heller inte någon egen blogg, så jag kan inte relatera till egna erfarenheter på området.

Däremot så följer jag flera bloggar (med varierande fokus och innehåll) och jag har i det sammanhanget gjort en del iakttagelser.

Det finns bloggare som medvetet VILL provocera. Det öppnar kanske för idéer som innebär att gränserna för vad som är acceptabelt att säga/skriva/uttrycka förflyttas, även i andra bloggar.

Vad som provocerar skiljer sig (naturligtvis) åt från person till person. Jag brukar lyssna på ett radioprogram i P1 som är ett slags radions insändare, och då kan man konstatera att människor retar upp sig på allt från frisyrer, språk, tiggare och hundbajs till mellanrummet mellan prinsessan Sofias framtänder. I det sammanhanget kan tilläggas att den nu nästan är borta (tandställning), och då finns det de som irriterar sig på det också.

Framgår det inte av kommentarerna vad det är som den som kommenterat har fastnat på? Å andra sidan så spelar det väl ingen egentlig roll. Du skriver om det du vill. Samtidigt tänker jag att det väl måste gå att radera kommenterarer om man märker att det barkar åt fel håll. Läs inte, utan förpassa sådant som luktar illa i papperskorgen. Och gå föralldel inte i svaromål. Det triggar sannolikt bara till nya spyor.

/Monica (har kommenterat några gånger tidigare, men nu var det länge sedan)

 
Ingen bild

Marie

25 december 2016 19:45

Brukar aldrig kommentera men alltså ehhhhh... va? Jag kan inte tolka detta på annat sätt än att den som kallar sig Anita antingen är resurssvag (vilket jag hoppas) eller troll. Dessvärre är det oavsett ett hot du har blivit utsatt för och det ska självklart polisanmälas som ett sådant. Lycka till med lilla bebben! / Marie, 34 år och mamma till en 5-åring och en 9-månaders, som bägge fått genomgå all fosterdiagnostik som finns att tillgå i samtliga priskategorier, och som självklart och utan tvivel skulle göra samma sak igen.

 
Ingen bild

Ida

25 december 2016 23:04

Men vilken j*vla kommentar. Man kollar väl precis vad man vill! De behöver ju som sagt inte alls betyda att inte barnet är välkommet. Nu vill ja inte tagga in min blogg för jag vill inte att den där människan ska läsa den för då åker väl ja på samma elaka kommentarer eftersom vi också gjort KUB och är orolig för RUL. Skit i såna där idioter. Var istället glad över erat mirakel. Har följt din blogg sedan jag förstod att vi gått till samma läkare torbjörn och jag ligger precis en månad efter dig så håller tummarna för båda att de kommer gå bra hela vägen ☺

 
Ingen bild

Petra

26 december 2016 00:52

Så fruktansvärt elakt! Kolla IP-adressen och polisanmäl!

 
Ingen bild

Karin

26 december 2016 09:30

Godmorgon
Det måste väl vara avundsjuka bittra människor som skriver så elakt.
God fortsättning önskar en farmor.

 
JVJK

JVJK

26 december 2016 20:24

Otroligt otrevlig kommentar. Bloggar man får man emellanåt kommentarer från folk som väljer att bli kränkta över det man skriver.

Alla familjer har olika förutsättningar att ta emot barn med särskilda behov och det är aldrig upp till någon annan att ha åsikter om det.

Jag imponeras av att du trots allt lyckas svara Anita med saklighet.

Stor kram fina du! Låt inga surpottor förstöra din kväll.

http://jagvilljagkanjagvagar.wordpress.com

 
Ingen bild

Zara

27 december 2016 21:43

Så elakt och bittert skrivet! Det enda jag tänker på mäste vara att hennes barn kanske är sjuk? Att istället för att tänka positivt så attackerar hon andra? Isåfall otroligt sorgligt. Men absolut ingen ursäkt att vara spydig mot andra människor.
Jag gjorde alla tester man kunde göra också och fick min mirakel 🙏❤️ Önsksr dig allt gott och Gott nytt år!

 
Ingen bild

Maria

28 december 2016 15:11

Jag är själv en människa som inte är välskapt och som redan som barn fick gå igenom otaliga operationer för att rätta till det som blev fel. Vet du vad jag önskade när jag blev gravid?
Ett friskt barn. Inte för att jag skulle älska ett sjukt eller missbildad barn mindre. Nej, jag vill inte att något barn skulle lida och gå igenom det jag gjorde.

Jag gjorde fosterdiagnostik och RUL. Om mitt barn nu skulle visa sig ha en missbildning eller vad det kan visa, ville jag vara mentalt förberedd så gott det gick. Sen vet man aldrig vad som händer efteråt. Man kan som tur är inte förutse allt här i livet!

Glädj dig åt graviditeten och fina barnet. Ignorera negativitet. Den människan som hotar att örfila dig bör ge sig en tankeställare över hur hon framstår som en förälder när hon väljer att kommentera så på ett oskyldigt blogginlägg.

 
Ingen bild

Resan till dig

29 december 2016 16:41

Helt obegripligt elak och låg kommentar. Hoppas att du kan se att den inte har med dig att göra utan det får stå för personen som lämnat den, handlar om hennes egna problem. Jag tycker du har en jättefin blogg och vi är många som gläds med dig i din resa. Hoppas du kan fokusera på det istället för troll som bara vill dra ner dig. Massa kram <3

 
Ingen bild

Marta

29 december 2016 22:04

Kan bara säga att hon är dum i huvudet. Normala människor kommer inte att skriva såna elaka kommentarer. Sköt om dig. Kram

 
Sanna

Sanna

31 december 2016 00:57

Men usch, jag får ont i magen av så elaka människor, varför blir man så bitter o elak? Hoppas verkligen du kan skjuta det ifrån dig. Kram!

http://WWW.babydesires.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av minlangtan - 17 mars 2019 20:50

En spontan graviditet, en lycka, en till pusselbit, en komplett familj med två små barn. Älskade lillebror med den mest stolta lilla storasyster som finns... Livet, du gav mig detta. Tack! ...

Av minlangtan - 15 juni 2017 10:27

Så var hon här, vår älskade dotter. Vi lämnades att mysa som det står i journalen. Jag fick sys 4 ytliga stygn och häpnar fortfarande att det bara blev den skadan. Ingen läkare behövde vara inblandad i vår förlossning, och det var en stor seger för m...

Av minlangtan - 13 juni 2017 16:57

Vi befinner oss nu alltså på sal 4 på förlossningen - och vi ska äntligen bli föräldrar. Det är 48 timmar sedan vi kom in för igångsättning. Timmarna jag slumrat till kan räknas på ena handen, jag är trött, lycklig men också trygg. Klockan är strax...

Av minlangtan - 12 juni 2017 07:13

Efter lunch på måndagen fick jag min första dos Cytotec. Man kunde få 8 doser/dygn och varje dos övervakades av en CTG-mätning och man fick en dos varannan timme. Däremellan var vi fria att göra vad vi ville. Eftersom dosen startades på eftermiddagen...

Av minlangtan - 11 juni 2017 04:16

I vecka 41+1 hade jag en tid för igångsättning då hon inte visade några som helst tecken på att vilja komma ut själv och i vårt landsting är det 41+0 som gäller för IVF-bebisar. Vi var riktigt redo och väskorna stod nere i bilen och väntade medan vi ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards