minlangtan

Alla inlägg den 10 augusti 2011

Av minlangtan - 10 augusti 2011 08:07

Så har då månadens ägglossning passerat. En snabb check med CB digital visade på den glada gubben på måndag. Vi har sexat på bra så jag känner att vi för en gångs skull gjort vad vi kunnat. En ganska skön känsla faktiskt...


Bonus är här. Jag har semester och fadern blev tvungen att jobba, vilket innebär att Bonus och jag är tillsammans om dagarna.

Igår fick dock farmor och farfar rycka in då jag hade en aktivitet inbokat med tjejerna, ett tjejgäng jag umgåtts med även sedan singellivet.

Vi brukade umgås tillsammans med mat & vin och sockersöta små praliner, prata ingående om livets olika vändningar.

Nu är mitt familjeliv allt annat än så, och med handen på det ärliga hjärtat så har jag svårt att förhålla mig till det.

Ingen hindrar mig från att göra allt det där, ingen. Snarare tvärtom, det uppmuntras till att jag ska göra allt det där.

Igår var det alltså dags igen, som alltid med en bitterljuv känsla.

När jag kom hem på kvällskvisten så blev jag sååå sugen att sätta mig i fåtöljen med en irish coffe och en bok och insupa augustikvällens mörker.

Tji fick jag...

Gnäll gnäll gnäll och all lust bara rann av mig.

Jag fattar inte hur mycket en sjuåring kan gnälla?

Återigen blev det en diskussion mellan fadern och mig, och lovord kom...

Inga hardfeelings på något sätt, men låt oss säga att vi har olika grundsyner på detta med pedagogik och föräldraansvar.

Eller jag har en syn, och han har avsaknad av syn... det är nog mer rättvist.


Jaja, det blev ingen kväll med en bok eller irish coffe. Det blev en kväll som klockan 20 spenderades i sängen efter att ha haft världens utbrott. Hormonell obalans eller något annat? Mest troligt en reaktion efter att ha varit med tjejerna och upplevt det jag saknar och helt enkelt inte får till i detta familjeliv.

Det blir absolut ett tema inför terapin som startar imorgon.


Igår ringde TF upp. Vi bokade en tid för nytt cellprov efter konisationen och en början till utredning. Syster E förstod att jag inte orkar med en genanalys eller sådant som jag inte hanterar. Kanske kan vi ta några enkla prover och börja därefter.

Om en dryg månad är det dags...



Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards