minlangtan

Direktlänk till inlägg 16 maj 2011

Mitt sjätte och sista provsvar...

Av minlangtan - 16 maj 2011 16:17

Det fungerar på KK än så länge.

Visst, inte samma läkare, ytterligare en, men ändå en läkare.

Resultatet av dagens hcg är 12, så nu behövs ingen ytterligare uppföljning då riskerna för ett utomkvedshavandeskap är borta.

Det känns oerhört befriande!

Nu börjar vi på ny kula...


Planen är att sluta med flytningarna, få mens och sedan är det dags att öppna bebisverkstaden igen.

Idag har flytningarna varit betydligt lindrigare och nu när jag kommer hem så drog det något i mensmagen. På papperet ser man att det kan vara dags snart...

Hade inte gjort mig något alls om mensen kom nu. Alldeles för tidigt, men otroligt välkommet. Ut med det gamla liksom...


Passade på att fråga doktorn om vem som jobbar på gynakuten på fredag då jag har en tid där för uppföljning av cystorna primärt. Det var hon, tyvärr.

Jag hamnade hos henne första gången jag fick ett provsvar och jag förstod inte vad hon sa, än mindre kändes det som att hon förstod vad jag sa.

Imorgon hoppas jag på att få tag i KK och boka om min tid till dr T, ingenting annat. Möjligen kan jag tänka mig Dr A eller Dr S.

KK har problem minst sagt...




 
 
Ramona

Ramona

16 maj 2011 22:16

Hej fina du! Var ett tag sen jag kommenterade här, men har haft fullt upp med mig själv. Måste få fråga hur högt ditt hcg låg som mest den här omgången?
Om du vill kan du inboxa mig på beautifulfreak@live.se
Kan förklara mer på mail...
Varm kram

http://Www.seossvaxa.blogspot.com

 
amanda

amanda

17 maj 2011 12:15

Hej. Jag försöker läsa din blogg men det går inte för mig :-/ På en gång jag skrollar ner så dyker det upp en reklamannons som inte går att ta bort. Även då jag provar med explorer som webläsare. Frustrerande.. Jag kan iaf läsa första inlägget :-)

Hoppas att mensen kommer nu. Var på kk en gång och hade en utländsk, jättetrevlig kvinna, som läkare, men samma problem för mig, jag förstod inte alls vad hon sa.

Lycka till med bebisverkstaden :-) Kram

http://amandabergklint.bloggplatsen.se

 
Anna

Anna

17 maj 2011 14:53

Så skönt att ni får börja på ny kula igen.

Tråkigt historia det här med KK, tidigare när jag har fått mina mf har jag fått jättefint bemötande där. Katastrof att politikerna sköter det här så dåligt!

Kram!

http://www.enmammawannabe.blogspot.com

minlangtan

17 maj 2011 15:05

Jag är ju också toppennöjd med bemötandet, men man märker ju att det är en ansträngd nivå där.
Hemskt hur långt det har gått...

KRAM!

 
ettvanligtliv

ettvanligtliv

17 maj 2011 16:59

Skönt att det funkar med kk iallafall. Om den där dr S är en utländsk man så är det han som fick mig att storgråta helt själv inne på en handikapptoalett. Fick inga svar eller någon hjälp. Försök få den läkare som du trivs bäst med.

Håller tummarna för att mensen kommer omgående så att ni kan starta verkstaden igen.
Kram!

http://ettvanligtliv.bloggplatsen.se

minlangtan

17 maj 2011 19:32

Dr T är en utländsk man. ( använde efternamnet) men hans förnamn är S. Jag fick ett jättebra intryck av honom. Om vi menar samme man, så är det jötteledsamt att du kände så.
Menar vi samme dr?
Kram

 
Ingen bild

Stina

17 maj 2011 22:09

Hej vännen! Låter bra att du nu får göra ett bokslut när det gäller detta... vända blad, vila ikapp kropp & själ... för att sen kunna njuta av sex och närhet... mot målet! Go girl!
Kramen

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av minlangtan - 17 mars 2019 20:50

En spontan graviditet, en lycka, en till pusselbit, en komplett familj med två små barn. Älskade lillebror med den mest stolta lilla storasyster som finns... Livet, du gav mig detta. Tack! ...

Av minlangtan - 15 juni 2017 10:27

Så var hon här, vår älskade dotter. Vi lämnades att mysa som det står i journalen. Jag fick sys 4 ytliga stygn och häpnar fortfarande att det bara blev den skadan. Ingen läkare behövde vara inblandad i vår förlossning, och det var en stor seger för m...

Av minlangtan - 13 juni 2017 16:57

Vi befinner oss nu alltså på sal 4 på förlossningen - och vi ska äntligen bli föräldrar. Det är 48 timmar sedan vi kom in för igångsättning. Timmarna jag slumrat till kan räknas på ena handen, jag är trött, lycklig men också trygg. Klockan är strax...

Av minlangtan - 12 juni 2017 07:13

Efter lunch på måndagen fick jag min första dos Cytotec. Man kunde få 8 doser/dygn och varje dos övervakades av en CTG-mätning och man fick en dos varannan timme. Däremellan var vi fria att göra vad vi ville. Eftersom dosen startades på eftermiddagen...

Av minlangtan - 11 juni 2017 04:16

I vecka 41+1 hade jag en tid för igångsättning då hon inte visade några som helst tecken på att vilja komma ut själv och i vårt landsting är det 41+0 som gäller för IVF-bebisar. Vi var riktigt redo och väskorna stod nere i bilen och väntade medan vi ...

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5 6
7
8
9 10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards